AIRBRUSH STUDIO - DIGITALNA PRIPREMA - ILUSTRACIJE - FOLIJE - Mob: 091 444 8 444 - Kastav - Opatija - Hrvatska

Početna stranica 16

26.11.2019. Ove godine oslikali smo gliser za vuču padobranaca sa motivom Neptuna na pramcu. Više fotografija u galeriji plovila.

26.11.2019. Rockabilly stil ovog kamiona kojeg smo oslikali za tvrtku Klanatrans već neko vrijeme privlači pažnju na raznoraznim truck eventima. Desna strana posvećena je legendi Elvis Presley-u. Više fotografija ovdje.

23.11.2019. Ovaj prerađeni Harley-Davidson Ironhead iz 1972 za koji smo imali prilike osmisliti i oslikati vizualni izled "limarije" pobire mnoštvo nagrada gdje god se pojavi bilo to u na jednom od največih susreta harleya u Austriji, moto susreti u Puli i gdje god motor s njegovim vlasnikom koji je u njega uložio puno truda i ljubavi stigne. Ostale fotografije u galeriji Motori a video potražite na youtube na ovaj link.

23.11.2019. Dopunili smo galeriju Kamioni sa jednim simpatičnim primjerkom kojeg smo oslikali za tvrtku Žagar iz Slovenije. Kamion je oslikan sportskim motivima utka kamiona i stiliziranim slovima koja su njihovi inicijali.

22.11.2019. Ernest the Vampire je ime staroj crtanog filma u kojem je glavni junak prestrašeni vampir Ernest. Slika na tu temu napravljena je po narudžbi za poklon supruzi. Naslikana je također tehnikom zračnog kista na platnu.

22.11.2019. Nekad se sve ručno crtalo direkt na prikolicu a sad s obzirom na broj prikolica koje za Klanatrans treba oslikati izrađujemo digitalnu pripremu za printanje na foliju ili direkt na pvc tendu. Sve je pripremljeno na kompjuteru ali je slika također ručno crtana samo digitalnom tehnikom.

22.11.2019. Jedan od zadnjih projekata našeg nažalost preranog preminulog prijatelja i klijenta Krušvar Kristijana na kojem smo imali prilike oslikati ovako zahtjevan dizajn. Njegovi projekti sa "podizanjem" i dograđivanjem ovih terenaca je svakako bila inspirativna. Jeep je u cijelosti izvana oslikan da dočara jednu sasvim drugačiju strukturu lima i hrđe. Više fotografija ovdje.

22.11.2019. Kolekcija naših uradaka za klijente iz Švicarske koji se bave karting utrkama. Oslikavanje uglavnom po želji naručioca. Više fotografija kaciga u galeriji Auto-moto sport.

 

 

Pridržana sva prava za objavljivanje materijala | ©2000. - 2019. Pozar Art