AIRBRUSH STUDIO - DIGITALNA PRIPREMA - ILUSTRACIJE - FOLIJE - Mob: 091 444 8 444 - Kastav - Opatija - Hrvatska

Početna stranica 9

16.11.2010. U galeriji "Dostavna vozila" našla su se još dva Rudanova citroena koji od sad nose novo ruho koje smo oslikali da bi uljepšali njihov vozni park.

05.10.2010. Jedini kamion scania u ergeli tvrtke Katern Transport oslikali smo prije par dana. Donosimo vam fotografije sa oslikavanja prije lakiranja. Uhvatili smo i dva "veterana" istoimene tvrtke koje smo napokon uspjeli i uhvatit ovako složene i u punom pogonu.....više fotki ovdje.

02.10.2010. Zbirka dostavnih vozila upotpunjena je sa još dva nova berlinga za tvrtku Rudan iz Žminja. Također je tu i još par fotki ovog lijepo sređenog i čuvanog iveca od tvtrke Lučić.

18.09.2010. Vukovi na poklopcu rezervnog kotača Toyote. Više fotki ovdje..

18.09.2010. Pridodali smo galeriji motori još poneki novi uradak i to na jednom Harley-u, Yamahi Dragstar, Hondi Hornet i mini moto u bojama Rizla Suzuki.

11.09.2010. Prisustvovali smo velikom spektaklu što se odigrao na nebu iznad vojne zračne baze u Rivolto (Italija) povodom 50. obljetnice postojanja talijanske nacionalne akro grupe Frecce Tricolori povodom koje smo napravili nekoliko fotografija i video snimaka. Fotografije pogledajte ovdje.
05.09.2010. Najnoviji uradak za tvartku Klanatrans. Renault Magnum u do sada neubičajnoj kombinaciji boja, žuta s perlom i srebrna, koja ujedno i odgovara bojama same tvrtke Renault. Uz ovaj design u tamno sivoj metalik boji dodali smo i slike u french stilu. Na vozačevoj strani prikazan je jedan od vrlo ranih renault automobila dok je s druge strane poznata francuska pjevačica Edit Piaff ispred obrisa Eifelovog tornja u Parizu. Fotografije potražite ovdje.

05.09.2010. Model kamiona Scania koji smo na malo jednostavniji način trebali oslikati da liči na kamion kojeg smo radili za tvrtku Runko Transporti. Pogledajte u galeriji Makete i modeli.

05.09.2010. Iako rijetko oslikavamo glazbala, nije da ne bi htjeli nego nemamo narudžbe, ovaj put se našla još jedna električna gitara koju smo po želji naručitelja oslikali upravo ovako. Fotografije ovdje.
05.09.2010. U galeriji fotografija radova na dostavnim vozilima dodali smo Berlingo tvrtke Rudan sa oslikanom verzijom pješćanog sata ali u vodenoj varijanti koji naglašava kako je svaka kap vode bitna što je i glavni slogan te tvrtke. Također se na novim fotografijama našao i berlingo kojeg smo pred dosta godina oslikali za tvrtku Moby Dick koji je promijenio vlasnika i namjenu. Prilagodili smo prednju haubu i promijenili izgled zadnjih vratiju. Link na fotografije.

05.09.2010. U Klani se i ove godine održalo natjecanje u spretnosti profesionalnih vozača kamiona. Tom prilikom naš kolega Darijan snimio je pregršt fotografija ponajprije Klanatransovih kamiona na kojima smo imali prilike uložit svoj dizajnerski i stvaralački trud. Fotografije pogledajte u galeriji Susreti i događaji.

29.08.2010. Posredstvom ovih lijepih fotografija što nam je ustupio naš kolega Darijan prezentiramo vam scaniu koju smo oslikali za našeg vijernog i dugogodišnjeg klijenta Klanatrans iz Klane. Fotgrafije ovdje.
29.08.2010. Crna pantera na Mazdi 3 po narudžbi klijenta iz Postojne (Slo) naslikana je na sve četiri strane automobila. Pantera namjerno nije nacrtana realno već u Marvelovskom-stripovskom izdanju sa sjajem u očima i ustima. Više fotografija u galeriji automobili.

16.08. 2010. Tri nova uratka na dostavnim vozilima a od toga i mala trokolica Piaggio te dva citroena za tvrtku Rudan iz Žminja.

16.08.2010. Ovo su naslovnice časopisa koji su od svibnja ove godine izašli sa člancima o nama ili o našim radovima. Pod nazivom album iz Misana u Tutto Transporti našla su se i dva hrvatska kamiona koja su po prvi put nastupili na tom poznatom Truck Showu. To su "naši" kamioni Klanatransa i Runko Transporti. U talijanskom časopisu Cruisin' o američkim automobilima izašli smo prigodom osvrta na 1. american car meeting koji se održao u Žminju 25. 04. 2010. Reportaža sa truck show-a u Misanu objavljena je i u slovenskom časopisu Transport u kojoj je i "naš" slovenski primjerak. Takoreći ponovljeni članak iz Tutto Transpoti (09.2009.) objavljen je i u ovom broju Truckera sa lijepim fotografijama kamiona kojeg smo oslikali za Euro NU iz Postojne. I zadnji ali ne manje vrijedni je i simpatičan članak koji je napisala je Ivana Poščić za regionalni dvotjednik Kvarnerina. Članke pogledajte u rubrici Press.

18.07.2010. Od sada nas možete pratiti i na Facebook-u gdje se više orjentiramo na tekuća zbivanja gdje uz vašu interakciju možete doć i do informacija koje vas zanimaju ili možda iskritizirat naš poneki rad a nadamo se da će uslijedit i pokoja pohvala!!! Klikom na ikonu koja će bit smještena na ovoj strani s lijeve strane ispod galerija usmjerit ćete se na naše stranice na facebook-u te ukoliko ste registrirani korisnik istih moći ćete nas pratit i tim putem.

 

 

Pridržana sva prava za objavljivanje materijala | ©2000. - 2011. Pozar Art