AIRBRUSH STUDIO - DIGITALNA PRIPREMA - ILUSTRACIJE - FOLIJE - Mob: 091 444 8 444 - Kastav - Opatija - Hrvatska

Početna stranica str. 2

Stranica: početna, 9 , 8 , 7 , 6 , 5 , 4 , 3 , 2 , 1
27.09.2008. Iako je ovaj kamion napustio našu radionu početkom drugog mjeseca ni dan danas još nije u potpunosti dovršen u skladu želja njegovog vlasnika. Utrošeno je i mnogo truda što oslikavanjem, ljepljenjem dodatnih folije na stakla i karoseriju, dodavanjem raznih ukrasnih dijelova, svjetala, uređivanjem unutrašnjosti i tapecirunga da bi postigli lijep primjerak koji se ne bi posramio niti jednog truck show-a. Fotografije još nedovršenog kamiona potražite u galeriji kamioni.
26.09.2008. Prezentiramo vam naš rad na kombiću Opel Vivaro s početka godine. Nadam se da smo atraktivnim izgledom i zgodnim rješenjima pridonijeli promociji tvrtke Frigoline koja se bavi klimatizacijom i bijelom tehnikom. Fotografije vozila naći ćete u galeriji "Dostavna vozila" .

22.09.2008. Ulazimo u jesensko razdoblje nakon za nas napornog ljeta. Kako smo imali puno posla nismo stigli nadopunjavat naše stranice. Nadam se da čemo narednih dana to ispravit te vam pružiti uvid u dijela koje smo napravili od početka godine do sad. Ovog puta unosimo novu stranicu "Makete i modeli" te vam prezentiramo i ovaj vid našeg stvaralaštva na oslikavanju ili bojenju modela. Aktivno smo par godina surađivali sa tvrtkom Centaroprema iz Rijeke koja izrađuje modele brodova najćešće za same naručioce stvarnih brodova.

Također je upotpunjena zbirka slika s dvije nove motivima austrougarskog zrakoplovstva i dobunjena galerija kaciga.

11.04.2008.

Kamion Scania koji smo oslikali za tvrtku Euro NU iz Postojne predstavljen je na sajmu gospodarskih vozila Logotrans u Celju 10.04. do 13.04.2008. (foto www.siol.net, www.tovornjak.net)

Suzuki VZR 1800 oslikan za tvrtku Eurorent i izložen na Automoto Show-u u Zagrebu 04.2008.

11.04.2008. U galeriji kamioni dodano 287 fotografija, nešto s prijašnjih stranica ali i mnogo novih od kojih su i tri nova kamiona koje smo oslikali u 12. mjesecu prošle godine za Klanatrans, Runko Transporti i Katern Transporti.

11.04.2008. Nove stvari u rubrikama motori, digitalna priprema, automobili i plovila.

Istakli bi prvo oslikano plovilo koje smo radili prošle godine za naručioca iz Opatije. Radi se o gliseru za vuču padobrana - parasail. Oslikano je i lakirano cijelo područje od vodene linije do palube.

BMW za talijanskog naručioca sa lijepom slikom temom konja i motocikl Kawasaki oslikan kao da je sastavljen od više metalnih djelova vezanih vidama na spojevima sa dodanim lažnim uvodnicima i ispusima te lakiran mat lakom da se postigne prirodan efekat sirovog metala i aluminija.

Stranica: početna, 9 , 8 , 7 , 6 , 5 , 4 , 3 , 2 , 1

 

 

Pridržana sva prava za objavljivanje materijala | ©2009. Pozar Art