AIRBRUSH STUDIO - DIGITALNA PRIPREMA - ILUSTRACIJE - FOLIJE - Mob: 091 444 8 444 - Kastav - Opatija - Hrvatska

Početna stranica - str1

Stranica: početna, 9 , 8 , 7 , 6 , 5 , 4 , 3 , 2 , 1

09.04.2008. Nakon dužeg vremena stranice su obogaćene novim radovima u rubrikama Fine Art sa dvije nove slike na platnu zrakoplovne tematike i nekolicinom pretežno kaciga u Auto-moto sportu. Nadamo se da ćemo naći vremena i staviti i ostale novije radove.

26.10.2007. Još jedan video prilog dodali smo u video sadržaje. Riječ je o materijalu koji je snimljen u Jurdanima i Kastvu za potrebe emisije Auto Moto TV, RTL televizije emitirane u 2. mjesecu 2006.g. Prilikom snimanja, na naš poziv, okupilo se na prohladnom ali ipak sunčanom vremenu preko 25 vozila na parkingu restorana Istranka. Ovim putem zahvalili bi se svim učesnicima što su se odazvali na poziv da svojim oslikanim vozilima pridonesu sadržaju ovog priloga a također i vlasniku restorana što nam je ustupio parking i na gostoprimstvu.

17.10.2007. Napokon smo dodali i video prilog za koji smo oslikali jednog Jeep-a. Prilog je obuhvatio u kratkim crtama kompletno tuniranje terenca a prikazan je u sklopu emisije Eksplosive na RTL-u krajem prošle godine. Posao smo obavili u radionici Gabrek u Samoboru. Video prilog možete "skinuti" u zborniku Video a fotografije sa snimanja i samog auta u galeriji automobili.

Također je nadopunjena galerija dostavna vozila i automobili.

08.09.2007. Oslikan novi kamion Katern Transporta iz Slovenije sa slikama ajkule i surferice. Također stavljeni i novi sadržaji u galeriji kamioni i dostavna vozila.
15.08.2007. Slika aviona mig 21 HRZ iznad Kornata naslikana na platnu po narudžbi nova je u galeriji slika autora koja je nastala početkom ove godine. Želja naručioca je bila da to bude baš taj avion na kojem je letio i da bude iznad otoka. U prvom planu gledalo se istaći kameniti krš dalmatinskog podneblja gdje se našao taj pas koji je također spoj ove domoljubne kombinacije.
15.08.2007. Postavljeni video uradtci s rally-a i kružne utrke Polo Kupa održane u Poreču ove godine sa nažalost smrtnom posljedicom po jednog gledaoca koja se desila tik pred nama te video za ljubitelje old timer aviona, kurir na aerodromu u Postojni prilikom susreta starih aviona 2007.
Stranica: početna, 9 , 8 , 7 , 6 , 5 , 4 , 3 , 2 , 1

 

Pridržana sva prava za objavljivanje materijala | ©2008. Pozar Art