AIRBRUSH STUDIO - DIGITALNA PRIPREMA - ILUSTRACIJE - FOLIJE - Mob: 091 444 8 444 - Kastav - Opatija - Hrvatska

Početna stranica 7

Stranica: početna, 9 , 8 , 7 , 6 , 5 , 4 , 3 , 2 , 1

09.05.2010. "Slikovita povijest" Klanatransa naslov je ovog članka u kojemu je se ističe ljubav vlasnika Radomir Starčića za ovakvim uređenjem i uljepšavanjem kamiona u kojemu i sami sudjelujemo dugi niz godina.

09.05.2010. U novom broju talijanskog časopisa Tutto Transpotri scania koju smo sređivali za Euro NU iz Postojne pojavljuje se čak u tri odvojena članka, na plakatu za novi susret kamionista u Misanu te članku o prošlogodišnjem i prilogom sureta iz Vicenze 2010.g.

03.05.2010. Dva nova motora našli su se u našoj galeriji radova. Ducati sa po želji izvedenim razlomljenim slojem leda po rezervoaru i blatobranu i Honda u kompletu sa kacigom na kojima je poznati motiv zmaja Trsatske gradine iznad Rijeke. Natpis "Honda" na motoru je ispisan glagoljicom.

27.04.2010. Prošle nedjelje na 1. American Car Meeting-u u Žminju odvijao se zanimljiv susret ljubitelja američkih automobila. Izložbu američkih automobila posjetilo je tijekom dana oko dvije tisuće posjetitelja koji su mogli uživati u 43 izložena vozila i popratnom sadržaju u kojem smo se i mi našli sa demonstraciom izrade slike airbrush tehnikom na poklopcu motora Pontiaca Fierro iz 1986. Iako smo s vremenom bili ograničeni sliku smo uspješno završili u samom toku odvijanja eventa od početka do kraja. Pulski bend The Night Express zabavljali su okupljene tijekom cijelog dana, a atraktivne hostese obučene u kaubojsku opravu spremno su pozirale pred objektivima. Na kraju, izlagačima su podijeljene kožne plakete kao zahvala na odaziv, dok je plavo-zeleni Chevrolet Pickup službeno proglašen najboljim automobilom na izložbi.

Zahvaljujemo organizatoru na ustupku fotografija koje možete pogledati galeriji Sureti i događaji .

Također su tu i nekoliko umjetnički dorađenih fotografija naše kolegice Iwex.

Za više informacija o samom događaju naći ćete na službenim stranicama - LINK

31.03.2010. Jučer predana nova Scania R500 sa "domaćim" motivima na temu Istre našem stalnom klijentu Transporti Runko iz Pićana. Na kamionu prevladava motiv istarskog vola Boškarin u čijoj se pozadini nazire strara mapa Istre sa ubilježenim gradovima, na vratima je prepoznatljiv grb Istre sa tradicionalnim muzičkim instrumentom roženice. Na stražnjim stranicama nacrtali smo kažun koji je također istaknuti dio povijesti ovog kraja. Kamion također u smislu promicanja hrvatskog turizma nosi i logotip Hrvatske Turističke Zajednice. Kamion sad još ide na dodatno uljepšavanje ugradnjom kromiranih i inox dijelova, maglenki, navlaka za siceve i sl.

Planira se i jedan foto session na području Istre koje ćemo također postaviti na naše stranice. Zasad se zadovoljite sa fotkama koje smo snimili prilikom predaje...Link

25.03.2010. Nova scania za Klanatrans iz Klane. Kamion je predviđen za vuču cisterne na kojoj bi se vjerovatno jednog dana nastavila slika u produžetku.

Pogledajte u galeriji kamioni.

25.03.2010. Galerija motori je obogaćena sa tri nova uratka...križ na rezervoaru Aprilie, vatrena Yamaha R1 i custom Kawasaki sa indijanskim motivom.

11.03.2010. Ostali smo dužni objaviti nekoliko novih kamiona što smo uradili prošle godine. To su Iveco Stralis i Renault Magnum tvrtke Klanatrans te jedna Scania Transporti Runko snimljena prilikom fotografiranja za članak u časopisu Kamion & Bus. Također je tu i jedna scania koju smo fotkali prilikom malog dotjerivanja kao i novih bočnih stranica jedne prije sređene scanie. Postavili smo i par fotografija slovenske scanije tvrke Euro NU koje smo napravili dok profi fotograf odrađuje posao za talijanski časopis Tutto Transporti. Pogledajte u galeriji kamioni.

Stranica: početna, 9 , 8 , 7 , 6 , 5 , 4 , 3 , 2 , 1

 

 

Pridržana sva prava za objavljivanje materijala | ©2000. - 2010. Pozar Art