AIRBRUSH STUDIO - DIGITALNA PRIPREMA - ILUSTRACIJE - FOLIJE - Mob: 091 444 8 444 - Kastav - Opatija - Hrvatska

Početna stranica 15

08.02.2018. Ovaj prekrasno restaurirani jeep willys koji porjeklo vuče iz doba drugog svjetskog rata označili smo što autetntičnijim oznakama u skladu sa željama vlasnika. Više fotografija u galeriji oldtimeri.

08.02.2018. Oslikane mehaničke dječje ljuljače, što potpuno nove što obnovljene. Više fotki ovdje.

08.02.2018. Svojedobno imali smo nešto intervancija i na lovačkom naoružanju, tražila se slikica na kučištu zatvarača, imitacija prednjeg rukohvata po original tvorničkom kundaku, malo paljenja po kundaku i sanacija durbina. Više fotografija ovdje.

08.02.2018. Dodali još pet radova na automobilima, ponešto jednostavnijih grafičkih rješenja ali sve rađeno bojanjem ili zračnim kistom. Više fotografija u galeriji automobili.

 

08.02.2018. Za tvrtku Euro NU iz Postojne oslikali smo ovaj kombi s reklamom za restoran i radionom za kamione. Više fotografija u galeriji dostavna vozila.

 

08.02.2018. Oslikali smo dostavna vozila za tvrtku Suza Adria koja se pruža pogrebne usluge, Lubertrans koja prodaje alate poznate tvrtke Beta, Alutrade koja se bavi montažom aluminijske bravarije i krovopokrivačkom tvrtkom Limar. Više fotografija u galeriji dostavna vozila.

08.02.2018. Dva nova dostavna vozila oslikali smo airbrush tehnikom za našeg stalnog klijenta tvrtku Rudan iz Žminja sa novim logotipom. Više fotografija u galeriji dostavna vozila.

08.02.2018. Obnovili smo prvi kamion koji smo oslikali za Transporti Runko a specijalni kamion dizalicu oslikali za Transporti Čulina. Više fotografija u galeriji kamioni.

07.02.2018. Oslikali smo dvije motorističke kacige na temu Rijeke, Armade... Više fotografija ovdje.

07.02.2018. Oslikali smo i dvije vatrogasne kacige od kojih je jedna za riječkog vatrogasca a druga je naručena za poklon jednom slovenskom vatrogascu!! Više fotografija ovdje.

07.02.2018. Kacige ponekad oslikavamo po narudžbi i za rođendane kao što je bila kaciga oslikana za suprugu sa slikom na temu njene omiljene grupe Him ili za sina na temu iz filma Ratovi Zvezda ili se pak radi o poklonu za kolegu sa potpisima a ponekad i samom sebi s replikom omiljenog vozača. Više fotografija ovdje.

07.02.2018. Galeriju kacige upotpunili smo sa nekoliko novijih uradaka što skijaških što motorističkih kaciga.

10.09.2017. Postavili smo još jednu galeriju oslikavanja i bojenja zrakoplova. Ovaj put radi se o drugom zrakoplovu lošinjskog aerodroma. Ogroman posao oko sastavljanja i sklapanja, skidanje stare i ispucale boje te naravno sav ostali posao koji ide uz obnovu i servis ovog aviona i ovaj put su uz puno truda, pažnje i zalaganja obavili dečki iz Aerostandarda bez čije pomoći mi sigurno ne bi bili u stanju obaviti cijelokupno farbanje i izradu dizajna. Pregršt fotografija iz samog procesa rada pogledajte ovdje.

07.09.2017. Neizmjerno mi je drago da mi se sam autor legendarne i autobiografske knjige o samim počecima stvaranja Hrvatskog Ratnog Zrakoplovstva obratio sa željom da moja slika krasi naslovnicu te mu se i ovim putem zahvaljujem na tome. Radi se o knjizi Nebeski Ratnici Vladimira Rajtara, drugo izdanje, rijetko štivo koje prati događaje iz domovinskog rata a čijim sam sadržajem bio inspiriran naslikati ovu sliku. Dodali smo i još par sadržaja sa tekstom i slikama koje nas povezuju sa tiskom u rubrici press.

05.09.2017. U zadnje vrijeme rijetko radim slike, pogotovo na platnu pa bi bila šteta da na stranice ne postavim i sliku koju sam radio po narudžbi za pilota iz USA koji je letio na ovom avionu. Radi se o teretnom boeing-u 727.

05.09.2017. I nekoliko Harley-a različitih vrsta našlo se u našoj radioni na oslikavanju. Više fotki ovdje.

05.09.2017. Po narudžbi napravili smo još jedan istovjetni model Scanije sa temom Postojne koju smo nekoć oslikali u 1:1. Radi se o plastičnoj maketi za sastavljanje od proizvođača Italeri u mjerilu 1:24 a koju smo uz puno preinaka i dodataka prilagodili traženom izgledu. Više fotografija ovdje.

Oslikali još par motora. Više ovdje.

05.09.2017. Galeriju kaciga upotpunili smo sa još 7 kaciga koje smo oslikali.

30.08.2017. Nekoliko radova na kamionima, oslikavanje bočnih stranica kabine novog volva za tvrtku Preza iz Slovenije, prepravak maske na scaniji od Žagar-a, popravak bočnih stranica na Runkovim kamionima te plastikama i masci na jednoj njegovoj scaniji, oslikavanje kabine Iveca za tvrtku David sa Paga te oslikavanje frigo pvc cerade na Klanatransovoj prikolici. Više fotografija ovdje.

 

 

Pridržana sva prava za objavljivanje materijala | ©2000. - 2019. Pozar Art