AIRBRUSH STUDIO - DIGITALNA PRIPREMA - ILUSTRACIJE - FOLIJE - Mob: 091 444 8 444 - Kastav - Opatija - Hrvatska

Početna stranica 13

Stranica: početna , 15 , 14 , 13 , 12 , 11 , 10 , 9 , 8 , 7 , 6 , 5 , 4 , 3 , 2 , 1

04.02.2014. Kombinacija tehnike ručnog oslikavanja zračnim kistom (airbrush) i printanim te rezanim folijama možda je najbolje rješenje za poslovna vozila kojima je u interesu da jednostavno mogu mijenjati određene podatke na vozilu a ukoliko se i ranije odluče za zamjenu vozila lakše je zamijenit logotipe tvrki a da npr. slika koja može biti neutralnog sadržaja posluži u promotivne svrhe i kod slijedećeg vlasnika. Ovaj novi ford B-max na taj način smo oslikali za putničku agenciju RB travel iz Rijeke. Više fotografija ovdje.

04.02.2014. U galeriji Automobili pronađite par novih radova, tu je simpatična "vjeverica" iz ctranog filma "Ledeno doba", jedan decenti uzorak na Union flag sa amblemom na mg-u, mali detalj na hondinoj haubi i drugo.

30.01.2014. Djelomično smo oslikali i ovu nedavno dotjeranu scaniu streamline. Iako je već pravi oldtimer ova scania je zadovljstvo za sve u Runko Transporti koji se i trude da je dovedu u što bolje stanje. Na njihovu želju bokovi su oslikani sa motivima Ayrton Senne i Valentina Rossia. Pogledajte više u galeriji Kamioni

30.01.2014. Od prošle godine zbog obima posla ali i zbog bolje kvalitete izrade i oslikavanja kamiona ušli smo u partnerstvo sa tvrtkom Euro NU u vlasništvu Viktor Smrdu iz Postojne. Od njihovog otvorenja novog poslovnog centa prošle godine dosad smo skupa napravili dva kamiona i veoma smo zadovoljni tom suradnjom jer su postignuti vrhunski uvjeti za ovakva oslikavanja. Potpuna renovacija, farbanje i oslikavanje zajedno smo u dogovoru obavljali na scaniji koja je za potrebe promoviranja bila u kratkom vlasništvu Euro NU-a do gostovanja na Truck Showu u Misanu. Također smo oslikali i ovaj novi model mercedesa MP-4 po volji i želji uspješne obiteljske tvrtke Semenič Transporti. Više fotografija kamiona pogledajte ovdje.

Više u poslovnom centru Euro NU-a na njihovim stranicama: www.euronu.si

30.01.2014. Nadopunili smo galeriju radova Auto-moto sport sa kacigama koje smo radili prošlih godina. Tu su dvije kacige našeg proslavljenog brdaša Siniše Krainca, Dino Butorca, Marino Korijana te kartingaša Renato Dujmović i Klemen Kovačića iz Slovenije.

14.11.2013. Od danas u prodaji posteri i print na platnu slike "Franjo Džal - HZL". Nudimo tri varijante od kojih od sada i na platnu nategnuto na drveni okvir deb.2 cm sa montiranom kvačicom za vješanje i dodatno višeslojno zaštićeno kvalitetnim polumat lakom radi veće zaštite površine i boja. Za narudžbe i detalje pogledajte ovdje.

14.11.2013. Oslikano još jedno vozilo za tvrtku Lumbertrans iz Matulja koja je najpoznatija po prodaji kvalitetnog alata Beta. Radi se o novom Fiat Doblu. Više fotografija ovdje.
14.11.2013. Ovaj lijepi mali Citroen Nemo promjenio je vlasnika. Obzirom da je došlo i do prenamjene poslovanja kojemu ovaj furgon služi tako smo i slike prilagodili tome. Od mačkica koje slažu namještaj do mačkica ribara. Na ovom primjeru vidi se kako je Nemo izgledao prije i poslije prenamjene a ostale fotografije pogledajte u galeriji dostavna vozila.

04.11.2013. Prva slika koju sam radio potpuno u digitalnoj izvedbi iako sve ručno nacrtano kao i uobičajno airbrushem na grafičkom tabletu. Više o slici ovdje.

Dvije print izvedbe ove slike uskoro u prodaji.

04.11.2013. Predstavljamo vam nekoliko motora koje smo imali prilike oslikat. Metalik siva kombinacija i mat smeđe crna kombinacija Yamahe Dragstar uz par slika na temu konja. Replika Tamburini Corse na motoru Agusta Brutale, male dorade i dodaci na već prije oslikanoj austrijskoj Yamahi, dio Harleya u kompletu s kacigama, nova Yamaha Midnight star na temu indijanaca te za kraj sladak "Old style" uradak bobera od motora Jawa! Ostale fotke u galeriji motori.

29.10.2013. Imali smo čast i priliku oslikat kamion Scania za pravu prijevozničku obitelj iz Oslinice (Slo). Već treća generacija istoimenjaka sjeda za volan kamiona i uživa u vozačkom životu. I same slike su odraz njihovog života, na jednoj strani smo nacrtali najstarijeg od Štefana sa svojim prvim kamionom ispod planine u svom kraju dok je na drugoj strani naslikana prva scania njegovog sina Štefana pokraj kojeg je također naslikan i sin Štefan u svojim mladim danima a koji sad sjedi za upravljačem ovog kamiona!!! Pomalo neobičan dizajn što se proteže preko cijele kabine iznad slike u biti predstavljaju rijeku Kupu ali i inicijale ove zanimljive vozačke familije!!! Više fotografija pogledajte u galeriji kamioni.
Ilustracija-profil miga 21 HRZ-a
29.05.2013. Galeriju press nadopunili smo još ponekim sadržajima objavljenih članaka, naslovnica ili objavljenih naših radova...još ima toga za nadodat.
29.05.2013. Ilustracija samog aviona objavljena je u "Air pictorial" magazinu , 10 mjesec 1988.g. na naslovnoj strani te drugim ilustracijama u sadržaju teksta mog brata Emila u članku o jugoslavenskim sabrovima. Dugo je ilustracija ležala i uvijek mi je bila želja da od nje napravim cijelu sliku. Nažalost materijal koji se vratio iz engleske bio je znatno oštećen te sam se odlučio na digitalno rješenje skenirajući original, popravkom istog i crtanjem na malo drugačijem platnu!!

29.05.2013. U galeriji "Folije" stavili smo i nekolicinu radova na vozilima koje smo oslikali samoljepljivim rezanim folijama ili printanim naljepnicama.

23.03.2013. Oslikana kaciga sa indijanskim motivima i vukom u monokromatskoj varijanti sa plavim tonerom i polakirana u mat/polumat. Više u galeriji kacige.
23.03.2013. Yamaha xjr 1300 oslikana u boje i efekt leda sa bijelim tigrovima na rezervoaru i prednjem blatobranu u kombinaciji sa crnim felgama sa plavom perlom i "ledenom" vatrom po krakovima tvore jednu lijepu kombinaciju. Više fotografija ovdje.

23.03.2013. Cijelu jednu stranicu posvetili smo ovom izuzetnom primjerku Kawasaki-a u koji je vlasnik uložio puno truda, volje i ljubavi a nadam se da smo i mi pritom pridonijeli njegovom uljepšavanju!! Ulaz klikom na fotku.

23.03.2013. Još prošle godine oslikali smo i jedan kawasaki u kompletu sa kacigom na temu zmajeva čije fotografije ovom prilikom postavljamo na stranice. Pogledajte u galeriji motori.
17.01.2013. Izvršeno je cijelokupno farbanje i izrada trakica po blatobranima i rezervoaru uz jedan naš dodatak airbrusha na ovom prekrasnom BMW oldtimeru. O kakvoj sličici na poklopcu rezervoara pogledajte u galeriji oldtimeri.
17.01.2013. Kaciga po djelomičnom uzoru na poznatog F1 pilota Roberta Kubice izikivala je puno strpljenja i živaca zbog svojih čistih i tankih linija i raznoraznih prijelaza. Ostale fotografije ovdje.
17.01.2013. Dva komlpleta kromiranih rezervoara ovog vrlo rijetkog talijanskog motocikla "MAS" sredili smo što smo mogli bolje da liče originalu iako se i same fotografije istih vrlo teško nađu. Ostale fotografije pogledajte u galeriji oldtimeri.
17.01.2013. Ovu kacigu smo po želji vlasnika ofarbali u ovu super kombinaciju boja uzetih na primjeru trkačih bolida iz nekih lijepih starijih vremena. Ostale fotografije ovdje.
17.01.2013. Na ovom prekrasnom primjerku traktora Fordson Super Major uredili smo i obnovili stare oznake. Ostale fotografije pogledajte u galeriji oldtimeri.
Stranica: početna , 15 , 14 , 13 , 12 , 11 , 10 , 9 , 8 , 7 , 6 , 5 , 4 , 3 , 2 , 1

 

 

Pridržana sva prava za objavljivanje materijala | ©2000. - 2015. Pozar Art