AIRBRUSH STUDIO - DIGITALNA PRIPREMA - ILUSTRACIJE - FOLIJE - Mob: 091 444 8 444 - Kastav - Opatija - Hrvatska

Početna stranica 12

Stranica: početna , 12 , 11 , 10 , 9 , 8 , 7 , 6 , 5 , 4 , 3 , 2 , 1
10.11.2012. Povodom skorašnje obljetnice napravili smo sliku i izašli sa kvalitetnim printevima ove slike.

" Polazak na zadnji bombarderski let"

AN-2 1. Samostalnog Zrakoplovnog Voda Osijek kreće na zadnju bombardersku misiju ovim zastarjelim ruskim poljoprivrednim dvokrilcem 2.12.1991. Tog dana nije se vratio iz misije, biva pogođen od strane JNA posebno prilagođenom raketom Kub. Život je izgubila cijela četveročlana posada; Marko Živković, Mirko Vukušić, Ante Plazibat i Rade Griva.

NOVO Postere nudimo u dvije dimenzije a naručiti ih možete ovdje.

06.11.2012. Oslikali smo prije ovog ljeta još jedan gliser. Jednostavnijeg je motiva po želji vlasnika sa munjama na ljubičastoj podlozi. Nadamo se da ćemo ga imat prilike vidjet u moru!! Više ovdje.

05.11.2012. Popunili smo galeriju kamioni sa novih 95 fotografija. Tu su fotografije već poznate Klanatransove "Ruže", scanije koje smo dotjerivali za jedan od mnogih Truck show-a na kojem je taj kamion plijenio poglede. Slijedi također Klanatransova žuta scanija kojeg smo od milja nazvali "Jesen" zbog lišća koji se proteže po cijelom kamionu. Uhvatili smo i Katernovog iveca napokon u pogonu prilikom oslikavanja njihovog novog actrosa na duhovitu temu majmuna na godišnjem odmoru. Ovu lijepu čisto dizajnersko uređenu novu scaniju tvrtke Eurotanktrans posebno smo pripremili i za sajam u Hanoveru na kojem je učestovala ove godine u 9. mjesecu. Također je tu još jedan novi uradak na dafu sa snježnim motivima i ovim opasnim tigrom. Postavili smo i par fotki sa uređenja stražnje strane Runkove "Istre" i par dosta starih radova koje prije nismo postavili.

05.11.2012. Zanimljiv i duhovit koncept primjenili smo za tvrtku Gatto koja se bavi montažom namještaja. Tako smo spojili naziv sa djelatnošću te dobili ovaj prikaz zaposlenih mačkica koje su zanimljive oku a ujedno i prikazuju bit ove tvrtke. Sve prikaze na ovom citroen nemu oslikali smo ručno airbrush tehnikom. Više ovdje.

05.11.2012. Često dobivamo upite što ako oštetimo vozilo koje se oslikavalo tehnikom zračnog kista. Pa ništa nije jednostavno jer oštećeni se dio nakon grubih popravaka treba nanovo ručno oslikat ali za nas to nije posebno teško jer ukoliko smo to već radili možemo to i ponovit. Na slici je nedavni slučaj oštećenja kombija kojeg smo prvotno oslikavali prije 12tak godina a sad je imao lakši udes.
05.11.2012. Ilustracija ili prije grafički crtež izrađen po narudžbi.

26.10.2012. Vlasnici starijih vozila najčešće se odlučuju za jeftiniju varijantu oslikavanja vozila katiranom (rezanom) ili printanom folijom. Nije najčešći slučaj kod nas ali izvodimo i takva oslikavanja a također i same pripreme za digitalni print i sl. Nekoliko takvih vozila smo u zadnje vrijeme oslikali a ostatak fotografija potražite u galeriji Folije.

26.10.2012. Digitalna priprema za reklamni plakat upotrebom i vlastitih fotografija na kojemu su vidljivi naši radovi...
26.10.2012. Poštovani posjetioci naših stranica zahvaljujemo na posjeti ali se ujedno i izvinjavamo što smo u zadnje vrijeme zapustili sa nadopunom fotografija naših novijih radova. Slijedećih dana gledat čemo to ispravit. U ovom prilogu par fotografija sređivanja felgi...više ovdje.

03.05.2012. Makete kamiona scania prijevoznika Transpotri Runko potrudili smo se što vjenije oslikat prilikom čega smo radili i specijalne naljepnice prema fotografijama i uzorcima koje smo upotrijebili i na pravom kamionu (druga slika po redu). Takvi decali prenose se na površinu otapanjem u vodi prilikom čega na maketu prelazi samo vrlo tanki sloj laka i time se lakše formira po malim detaljima. Maketa kamiona je u mjerilu 1/24 koje se prodaju u salonima Scania. Više fotki ovdje.

03.05.2012. Motociklistička kaciga oslikana motivom motora dubrovačkog vlasnika kojemu je ovo naručeno za rođendanski poklon uklopljeno sa kineskim slovima i škorpionom kojemu su to zaštitni znakovi. Rečeno nam je da se izuzetno oduševio poklonom!!

03.05.2012. Ovaj veliki Iveco Daily oslikali smo za tvrtku Limar iz Rijeke, upotpunjen je motivima po želji posebice prednja hauba na kojima su elementi koje je tvrtka radila i zadnja vrata sa atraktivnom ali zaposlenom plavušom !! Više fotki ovdje.

03.05.2012. Ski kaciga u našoj slobodnoj interpretaciji ostavlja dojam da je glava itekako zaštićena!! Više fotki ovdje.

03.05.2012. Galeriju "Dostavna vozila" upotpunili smo sa još tri kombića tvrtke Rudan iz Žminja kojima smo tako oslikali skoro cijeli vozni park sa motivima koji bi trebali asocirat na vodu i njenu uštedu a da su pritom lijepi i atraktivni. Iako se motivi na nekoliko berlinga ponavljaju svaki je unikatan i ručni rad, samo su slično, skoro isto naslikani. Ne radi se tu o printerima niti kakvim komjuterskim pomagalima već je svako vozilo oslikano ručno tehnikom zračnog kista te zaštićeno kvalitetnim dvokomponentim lakom.

Stranica: početna , 12 , 11 , 10 , 9 , 8 , 7 , 6 , 5 , 4 , 3 , 2 , 1

 

 

Pridržana sva prava za objavljivanje materijala | ©2000. - 2012. Pozar Art