AIRBRUSH STUDIO - DIGITALNA PRIPREMA - ILUSTRACIJE - FOLIJE - Mob: 091 444 8 444 - Kastav - Opatija - Hrvatska

Početna stranica 10

03.05.2011. Pružila nam se prilika po prvi put oslikat akrobatski zrakoplov airbrush tehnikom obogaćene slikama po izboru vlasnika B. Ambrekovića na temu koja je proizašla iz ideje da se registracija aviona Extra 300 poveže sa nazivom Gravity Twister. Zahvaljujemo se na gostoprimstvu tvrke Aerostandard i prostoru koji su nam ustupili u zračnoj luci Zadar da bi to proveli u djelo. Vremena je bilo malo, zrakoplov se u toku oslikavanja spremao za prvi let sa "obnovljenim" motorom. Nadam se da ćemo uskoro uživat u njegovim akrobacijama na aeromitinzima. Uživajte u mnoštvu fotografija koje smo snimili u toku rada. Link.

01.05.2011. Ovi lijepi bijele i pitome tigrove naslikali smo na poklopcu motora VW golfa našoj prijateljici iz Postojne. Više fotografija ovdje.

01.05.2011. Nekoliko novih uradaka na motorima. Dvije Yamahe, Aprilia i jedan Moto Guzzi. Nažalost neki su fotografirani prije stavljanja završnog laka. Više fotografija ovdje.

01.05.2011. Izrada trakica zlatnih i crvenih na dva različita oldtimer modela Moto Guzzi-a. Više fotografija ovdje.
27.03.2011. Novi kamion u transportnoj ergeli Ružić dobio je prepoznatljiv design za tu tvrtku. Nakon daf kamiona isti uzorak primjenjen je i na ovaj volvo koji je izveden bojanjem u tri nijanse, crvena, siva i crna. Više fotografija ovdje.

19.03.2011. Renault Megane RS dobitnik brojnih nagrada za styling dobio je ovog puta i airbrush dodatak napravljen u našoj radioni. Cijeli postupak izrade slika popratili smo brojnim fotografijama te smo stoga posvetili cijelu jednu stranicu da bi vam to prezentirali. Pogledajte klikom na sliku iznad teksta.

18.03.2011. Pofarbali smo natpise na tri spojena metalna panela vel. 8 x 2,5 m koja će biti postavljena na čvrsto betonsko postolje u krugu tvrtke Vargon iz Rijeke. Oslikali smo i na zahtjev ove sipatične lubanjice na ramu bicikle. Pogledajte više u galeriji murali.

22.02.2011. U galeriji "Murali i ostalo" dodali smo pregršt novih fotografija radova koje smo radili na vrlo različitim površinama: satelitske antena, bojler, shakeri, bicikle, snowboard, simulator, radiatori, mobiteli, table, roletne, gipsani odljevci, razni drveni podmetači i tanjurići....

22.02.2011. nedavno smo uredili i jednu staru uru što je podrazumijevalo popravak drvenih dijelova, skidanje debelih naslaga starog laka, čišćenje, pajcanje, lakiranje. Više ovdje.

22.02.2011. Iveco je nedavno bio na laganom "faceliftingu" zbog male nezgodice koja ga je zadesila pa smo uhvatili priliku još jednom ga poslikat. Fotografije volva dobili smo od samog vlasnika i prvi put ga i mi vidimo ovako složenog. Više fotki u galeriji "Kamioni".

23.01.2011. U galeriju "kacige" dodane su još 4 nova uratka potpuno različitih motiva ali i stilova. Također je stavljen i jedan stariji uradak.

23.01.2011. Novi uradak na kamionima Katern Transport po želji njihovog vozača na temu McLaren forula 1 tima. Slika prikazuje James Buton-a u prošlogodišnjem bolidu ispred Ferrerijevog Alonsa. Na vozačevoj strani je već uobičajno za ovu tvrtku naslikana djevojka u svijetu utrka. Također je pridodana i fotografija još uvijek ne kompletiranog Iveca kojeg smo također nedavno radili za ovu tvrtku a našao se i kamion koji nismo prije imali priliku fotografirat kompletiranog. Nažalost nije bio pripremljen za fotkanja pa je ova zimska prljavština i blato malo zasijenilo njegov sjaj. Više fotografija ovdje.

02.01.2011. Sve najbolje u ovoj novoj 2011.g. želimo vam uz dva nova uratka koje smo obavili za tvrtku Rudan iz Žminja. Radi se o dostavnim vozilima Citroen Jumpy i Jumper. Više fotografija ovdje.

21.11.2010. Povodom 10 godina djelovanja nudimo vam original slike Marijan Požara odsad po prigodno sniženoj cijeni. Popust se odnosi samo na gotove slike koje su u ponudi koje ćete naći klikom na gornju sliku ili u izborniku "Prodaja".

16.11.2010. Scania "Pirates" je složena i fotkana. Donosimo vam i fotografije sa samog oslikavanja kamiona Iveco Stralis koji smo oslikali motivima "Bitke za Britaniju" kojoj je ove godine godišnjica i Volvo FH12 također s motivima Pirata. Tu je i stariji uradak kojeg smo pritom uspjeli ovjekovječit ovako složenog. Radi se o Mercedes Actrosu s motivima dalekog istoka. Više fotografija naći ćete u galeriji "Kamioni".

 

 

Pridržana sva prava za objavljivanje materijala | ©2000. - 2011. Pozar Art