Utility Link | Utility Link | Utility Link

Rally posada Petrić-Požar

Marin Petrić (driver)

Marin Petrić, rođen 03.06.1974. u Rijeci, apsolvent na Pomorskom fakultetu u Rijeci (inž. pomorskog prometa), trenutno zaposlen kao voditelj prodaje u AC Dujmović d.o.o., Peugeot koncesionaru, te član auto kluba ''Rijeka''.

 

 


 

 

 

Utrkama se bavi aktivno od 2002. god., počevši sa autoslalomom za Prvenstvo Hrvatske. U prvoj sezoni nastupa bio je drugi u klasi serijskih vozila, a već slijedeće sezone, 2003., u istoj klasi osvojio je naslov državnog prvaka.

Photo by M. Požar

2004. god. kreće u novu disciplinu, brdske auto utrke za Prvenstvo Hrvatske sa novim vozilom, te zbog financijskih mogućnosti nastupa na 4 utrke (dvije pobjede, jedno drugo i jedno treće mjesto), te na kraju sezone završava kao 4. u klasi N do 2000 ccm. Na jedinoj utrci autoslaloma koju je vozio pobijedio je u grupi serijskih vozila.

2005. nastupa na nekim utrkama autoslaloma i nekoliko brdskih auto utrka za Prvenstvo Hrvatske, te završava 4. u klasi A do 1600 ccm na brdskim utrkama, te 5. u generalnom poretku autoslaloma. Također nastupa na jednom rally natjecanju kao test vozač novog Citroena C2 s kojim je osvojio treće mjesto u klasi A do 2000 ccm.

Za sezonu 2006. od sponzora Automehanika servisi dobio je na korištenje Hondu Civic Type R s kojom će nastupiti na svim kružnim i dvije brdske utrke kao sudionik Honda Yokohama Valvoline Kup-a, te na svim rally-ima za Prvenstvo Hrvatske sa suvozačicom Aleksandrom Požar.

| Contact Us | Pridržana sva prava za objavljivanje materijala © 2006 Požar Art