Utility Link | Utility Link | Utility Link

Rally posada Petric-Pozar

 

1. mjesto na Kvarnerskom Rally-u

01.10.2006. Prvo mjesto u N3 za Prvenstvo Hrvatske i 7. u ukupnom poretku. Odlično i precizno i skoro bez oštećenja odvožen Kvarnerski Rally. Završni ukupni poredak ovdje, a poredak u klasi N3 ovdje.

U pripremi dosta video materijala s pozicije Mrzlih Vodica i Platka, camera car snimaka iz kabine te fotografije vrsnih fotografa M. Pavlovića i E. Požara. Uskoro.....

 

29.09.2006. Prvi dan Kvarnerskog rally-a protekao vrlo uspješno. Od prijavljenih 76 posada trenutno na 19 mjestu ukupnog poretka. Zasad sve ide dobro, naročito zadovoljni postignutim vremenom na nočnom brzincu na Učki.

Poredak na kraju prvog dana rally-a možete vidjeti ovdje

Fotke iz servisnog centra možete pogledati klikom na sliku sa strane.

23.09.2006. Slijede učestale pripreme za Kvarnerski Rally koji će se održati 29. i 30.09.2006. u okolici Rijeke. Prvi dan se voze brzinci Trnovica i Učka, a slijedeći Fužine, Lokve i Platak po tri puta. Servisni centar je na Grobniku.

Mapa s brzincima možete vidjeti klikom na sliku.

27.08.2006. Oslikane kacige u stilu fantasy art-a sa obilježjima rodnog grada. Više o tome uz sliku možete proćitati ovdje.

25.08.2006. Otvorena nova galerija našeg ponajboljeg fotografa rally scene M. Pavlovića sa ovogodišnjeg Martinskog Rally-a. Otvorite u izborniku sa strane ili ovdje.

 

Prodaje se:

 

Ford Focus 2,0 16V cup izvedba 2000.g,

registriran do 11. mjeseca

Više podataka pod PRODAJA.

 

ina

Potvrđeno 2. mjesto na Martinskom rally-u

21 - 22.07.2006. Ponovni uspjeh u Dugom Selu dokazuje da "stvar hoda". S maglovitog, hladnog i gustom maglom zahvaćenog prošlog rally-a ekipa se našla u sasvim drugim vremenskim prilikama. Velike temperature, jako sunce i prašina, te puno šodera prikaz su ovogodišnjeg 12. Martinskog rally-a. Honda je išla besprijekorno, šoder se dobro savladao, manji problem je jedino predstavljao dio s makadamom gdje auto nije pravo držao. Vremena su bila vrlo dobra i stalna, te se na kraju pokazalo da se u toku cijelog rally-a posada Petrić-Požar držala na mjestu kojeg su itekako zaslužili. 13. mjesto generalnog poretka za Međunarodno Regionalno Prvenstvo Hrvatske i 2. mjesto u klasi serijskih automobila do 2000 ccm.

33. Ina Croatia Delta Rally 01-03.06.2006

Prvi zajednički nastup, loše vrijeme, gusta magla na Sljemenu, niske temperature razlog su tremi i nervozi pred prvi brzinac. Iako je najavljivano poboljšanje vremena prvog dana rally-a do toga nije došlo, nisu montirane gume za mokru podlogu te je u prvim trima brzincima honda jako klizala i gubilo se puno vremena. To se popravilo s odlaskom u servisni centar i promjenom guma. Rezultat je toga dobar, čak i neočekivani plasman u završnici. Može se reći da je na ovom rally-u bio veliki uspjeh i samo završiti do kraja, što potvrđuju i razni komentari ostalih ekipa.

 

str. 1, 2 , 3

| Contact Us | Pridržana sva prava za objavljivanje materijala © 2006 Požar Art