Utility Link | Utility Link | Utility Link

Rally posada Petrić-Požar

Završetak rally sezone 2006 na 2. mjestu u klasi N3, serijskih automobila do 2000 ccm Prvenstva Hrvatske

30.11.2006. Novu video kompilaciju s Rally Poreča u skromnoj produkciji Požar Art-a možete podići klikom na ovaj link ili je naći u multimediji. Za potrebe uploadanja na internetu pretvorena je u wmv file od 53 mb. Sadržava oko 15 minuta video meterijala skoro svih učesnika natjecanja snimljenih na brzincima Višnjan 1 i 2, Gradina 1 i 2 i samom finishu u Poreču. U multimediji također možete pronaći i uradak sa rally- u Postojni. Uživajte......

29.11.2006. Video zapis s kamere iz vozila sa brzinca Tinjan, Mugeba2, Višnjan s Porečkog rally-a možete naći u multimediji.

09.11.2006. Video uradak MP Videa is Slovenije o našoj posadi. Uključuje camera car i snimke iz Postojnskog i Kvarnerskog rally-a.Zahvaljujemo se MP Video na trudu i ovom lijepom filmiću.File možete skinuti ovdje u wmv formatu, 41 mb.

photo by Kookie

Odustajanje zbog kvara na Porečkom Rally-u

05.11.2006. Nažalost na Porečkom po prvi put uslijedilo je odustajanje zbog tehničkog kvata na prednjem trapu. Na licu mjesta se nije moglo popraviti da bi se nastavilo dalje, tako da se rally završio samo uz pomoć super rally pravila.

Iz tih razloga fotki neće biti previše, potrudit ćemo se napraviti video kompilaciju s Porečkog rally-a, staviti koji odvoženi camera car, a fotografije ostalih učesnika uslijedit će na stranicama fotografa E. Požara.

2. mjesto na Rally Postojnska Jama-Portorož

29.10.2006. Novi video materijali sa Postojna Rally-a, camera car, prolazi, link na video uradak MP Videa te po prvi put naš skromni video uradak na događanja na ovom reliju, uglavnom snimljenom na ss Planina! Potražite u multimediji.

24.10.2006. Zahvaljujemo se slovenskim fotografima Tadeju Pišek - Kookie i Aleksander Kus na ustupljenim fotografijama koje možete pronaći u galeriji Postojnskog i Kvarnerskog rally-a. Camera car video s brzinca Sv.Petar 1 postavljena je u multimediji.

23.10.2006. Puno pehova i "ljigavo" vrijeme obilježili su nastup na ovom reliju. Ostvarivali su vrlo dobra vremena kad na brzincu nije bilo problema, tri puta iskopčavanje struje, oštećenje felge, probušena guma, a sve u velikom žaru da se izbore za prvo mjesto u klasi na PH. Atmosferu na samom reliju nije pokvarilo ni loše vrijeme, zahvaljujući brojnoj publici koja u Sloveniji prati ovaj sport, već postupak slovenske policije koja je u primorju dvaput zaustavila i tako poremetila normalni tijek posade te naplaćena poprilična kazna.

U slijedećih nekoliko dana bit će postavljeno dosta video materijala i fotografija, a fotke by Mili možete već naći u galeriji ovog rally-a.

19.10.2006. Marin i Aleksandra krenuli na novu avanturu po brdima i šumama Slovenije! Veliki su izgledi da bude loše vrijeme.Današnji dan im ostaje da prođu zadnji brzinac koji nisu jučer stigli. Ukupna dužina relija je 580 km a samih brzinaca 170 km.

18.10.2006. Danas se ide po road book u Postojnu da se posada upozna sa cjelokupnom etapom i brzincima za predstojeći rally u Sloveniji koji se održava na području Postojne i Portoroža. Za upoznavanje staze ostaje im samo današnji dan i sutra prijepodne.

Sve informacije o ovom rally-u naći ćete na njihovim službenim stranicama: http://www.rally-postojna-portoroz.si/ Pripremili su i fotografije s atraktivnim lokacijama za gledaoce na svim brzincima. Sudeći po nedostatku, odnosno popunjenosti soba, očekuje se puno gledalaca, a niti "dirkalnika" i njihovih bolida neće nedostajati.

04.10.2006. Pregršt novog foto i video materijala ubačeno na stranice s Kvarnerskog Rally-a kako smo i najavili. Foto galerija je popunjena s fotografijama E.Požara i M.Pavlovića od kojeg se očekuje i ostatak materijala.

Na stranici multimedija možete vidjeti šta je zabilježila kamera postavljena unutar bolida sa svakog od brzinca. Tu su znači zapisi s Trnovice, nočne Učke, prvog Platka, te zadnjim Fužinama i Lokvi.

Ima i par vanjskih snimaka, prolaza na Trnovici, Platku, Lokve na poziciji M. Vodice i pri kraju brzinca, te sam finish u Dražicama.

str. 1, 2 , 3

| Contact Us | Pridržana sva prava za objavljivanje materijala © 2006 Požar Art