Utility Link | Utility Link | Utility Link

Rally posada Petric-Pozar

 

Posada Petrić-Požar

Posada u sastavu Marin Petrić kao vozač i Aleksandra Požar kao suvozač za svoj su prvi zajednički nastup odabrali jedan od najtežih rally-a u Hrvatskoj. Unatoč lošim vremenskim prilikama uspjeli su se "nać" te uspješno završili kao jedna od 53 posade od 79 prijavljenih posada što unosi nadu da će i ubuduće postizati vrlo dobre rezultate. Prvu zajedničku sezonu 2006. uspješno su završili na 2. mjestu u klasi N3 za Prvenstvo Hrvatske sa vozilom Hondom type R. Oboje su rođeni u Rijeci i zagriženi za rally utrke te članovi AK Rijeka.

Izlijetanje u Mariboru

27.07.2007. Prevelika želja za što boljim rezultatom rezultiralo je prebrzim ulaskom u zavoj na 3. brzincu Mariborskog Rally-a. Prilikom izlijetanja pokosili su malo vinograda, klizili po travi te se lagano okrenuli preko krova i ostali na boku. I Marin i Aleksandra su na sreću prošli bez posljedica, malo natučeni ali OK. Auto je ipak prošao malo gore ali ništa što se ne može popraviti ako se već i nije. Mogućnosti da se nastavi rally u Mariboru nije bilo jer je došlo do oštećenja trapa i staklenih površina.

U multimediji potražite snimke brzinaca i također vrlo atraktivnu snimku izlijetanja i prevrtanja koju su uspjeli uhvatiti čak s dvije kamere naše kolege iz MP Videa. Snimka je ukomponirana zajedno s snimkom iz unutrašnjosti bolida tako da možete popratiti samo izlijetanje iz tri kuta. Link na video (wmw format 9 mb).

Snimku možete pogledati i u donjem prozoru...

 

06.07.2007. Posada Petrić-Požar otišla u pravcu Maribora kako bi učestvovala na istoimenom rally-u koji se ove godine prvi put vozi za prvenstvo Hrvatske. Imali su samo jedan dan za popisivanje i upoznavanje staze. Nadajmo se da će ovaj put bit sve u redu s bolidom i da će uspješno i sretno završiti ovaj rally koji se vozi u okolici Maribora te jednim djelom i kroz Austriju.

Sve informacije s ovog takmičenja možete pratiti na službenim stranicama rally-a, http://www.rally-maribor.si/

 

foto by ddmotorsport

Odustajanje zbog kvara na Delti

30.05.2007. Ina Delta Rally 2007. je jedan od najzahtjevnijih rally-a u Hrvatskoj koji se od ove godine vozi i za europosko prvenstvo te se i zbog same dužine boduje s koeficjentom 2 pa je i stime veća šteta što je došlo do mehaničkih problema na pola trećeg brzinca Budinjak zbog kojeg su Marin i Aleksandra morali parkirati C2 u stranu. Na prvom brzincu došlo je do malog izlijetanja te su s time izgubili 15-tak sek. dok su na drugom zabilježili odlično 20. vrijeme u konkurenciji devedesetak bolida.

Prvo mjesto u klasi A6

06.05.2007. U multimediji možete pronaći video zapise iz kabine vozila sa tri brzinca i spot kojeg je uz pomoć video snimaka by Cico obradio Požar Art u trajanju 4.min. Upotpunjena je i foto galerija.

21.04.2007. Prvo mjesto u klasi A6 i 3. mjesto u grupi A zabilježili su Marin i Aleksandra na Međimurskom rally-u 14 sek ispred Uroša Petriča u jednakom vozilu. Olakšavajuća okolnost je dakako bila i odustajanje posade Galić/Zlatar zbog meh. kvara.

Izjavu koju je dao Marin nakon rally-a portalu Brzina.net možete pročitati ovdje.

foto by Filip Luèin

20.04.2007. Iako nisu uspjeli uopće isprobat auto prije početka rally-a Marin i Aleksandra uspjeli su zabilježit prvo vrijeme u klasi na 1. brzincu koji se vozio u središtu Čakovca ta i nakon 2. brzinca zadržat prvu poziciju ispred Škalića i Galića. Sutra ih ipak očekuju puno teži brzinski ispiti koji se podosta voze i po makadamu. Rezultate možete pratiti ovdje.

18.04.2007. Na domaćem potalu Brzina.net osvanuo je razgovor s našom posadom uoči Međimurskog Rally-a u Čakovcu i okolici na koji se spremaju s novim bolidom Citroen C-2 1600 R2 u klasi A6. Više možete pročitati u članku na www.brzina.net klikom na ovaj LINK.

Sve informacije o Međimurskom Rally-u koji se održava 20.-21.04.2007. te rezultate on line možete pratiti ovdje.

13.02.2007. Dodjela priznanja za ostvarena postignuća u rally-u za 2006. g. održala se u restoranu Signum u Slavonskom Brodu 13.01.2007. Naša posada je dobila pehar za osvojeno 2. mjesto u klasi N3 za Prvenstvo Hrvatske, te Aleksandra Požar za 3.mjesto u klasi za Međunarodno Prvenstvo Hrvatske kao suvozač. Fotografije s dodjele možete vidjeti klikom ovdje.
14.01.2007. Kratki video uradak s posljednjeg hrvatskog rally-a prošle godine u Istri. Desetak minuta lijepih prolaza skoro svih sudionika možete dignutu ovdje ili na stranici multimedija. File je u wmv formatu i ima 24 mb.

05.12.2006. Promotivni video uradak možete pogledati ovdje. Wmv file 23 mb. Kompilacija u trajanju od 6 minuta sa snimkama naše posade iz sezone 2006.g.

str. 1, 2 , 3

| Contact Us | Pridržana sva prava za objavljivanje materijala © 2006 Požar Art